A webfejlesztés lett az életem :)

Hogyan lesz weblapja hatékony marketing eszköz? Ez egyszerű. Jól felépített weblapot kell készíteni.

about image

A webfejlesztéshez érzék kell

Szabados Attila egyéni vállalkozó vagyok.Több mint 15 éve foglalkozok webfejlesztéssel, azon belül is wordpress weboldalak készítésével. Néhány partneremmel már több mint 10 éve dolgozok együtt, bármilyen igényük volt az informatika terén. Egyedi weboldalakról, irodai hálózat kiépítéséről, arculattervezésről, vagy videó animációról legyen szó, minden esetben hozzám fordulnak, wordpress weblapjaik folyamatos fejlesztéséről, karbantartásáról a mai napig én gondoskodom.
A webfejlesztés szakmában a legfontosabb erények a technológiák naprakész ismerete mellett, a megbízhatóság, az elérhetőség, a kiszámítható teljesítmény.
73+
Elégedett ügyfél
2920+
Webfejlesztői munkaóra
1277+
Elfogyasztott kávé
about image

Régóta elhivatott vagyok a modern technológiák világa iránt, már tizenéves koromban megkörnyékezett a webfejlesztés, azóta szereltem már laptopokat, szerver számítógépet, építettem már okosotthont és 3d nyomtatót is, most a mesterséges intelligenciák kiaknázásával vagyok elfoglalva kevés szabadidőmben. A legtöbb időmet azonban azzal töltöm, hogy olyan weblapokat készítsek ügyfeleimnek mely pénzt termel nekik, vagy épp megkönnyíti számukra az adminisztrációt.A webfejlesztés világa folyamatosan fejlődik és hoz újabb és egyre izgalmasabb technológiákat. Egyedi weboldalakat készítek, így követnem kell a trendeket, sőt igyekszem minél előbb integrálni szolgáltatásaim közé azokat a fejlett megoldásokat melyek igazán hasznosak lehetnek az Ön vállalkozása számára is.Számomra elsődleges a meglévő és leendő ügyfeleimmel való egyszerű, közérthető kommunikáció, annak érdekében, hogy Ön is maradéktalanul azt a szolgáltatást kapja, amit eredetileg szeretett volna, vagy egy kicsit jobbat.A gyakorlatban ez személyes, illetve online egyeztetés keretében egy igényfelméréssel kezdődik, mely alkalom során igyekszem megismerni vállalkozását és annak céljait, így Önnel együtt gondolkodva kínálhatok olyan megoldást, ami a célhoz a lehető legegyszerűbb úton juttatja el és egyben költséghatékony is. Mindehhez természetesen figyelembe veszem a távlati célokat is, így feltárom Ön előtt a potenciális fejlesztési lehetőségeket is.